Διαμερίσματα Baha Ammes Villas στην Κεφαλονιά, Σβορωνάτα

Καλώς ήρθατε!

Οι Baha Ammes Villas είναι ο ιδανικός τόπος για αυτούς που αναζητούν ήσυχες και ευχάριστες διακοπές. Το συγκρότημα, το οποίο αποτελείται από δύο κτίρια και ξεχωριστό χώρο υποδοχής, είναι κτισμένο σε ένα ήσυχο μέρος μόλις 300μέτρα από την αμμώδη παραλία Άμμες του χωριού Σβορωνάτα και 9 χμ νότια του Αργοστολίου, πρωτεύουσας του νησιού της Κεφαλονιάς.

Να σημειωθεί ότι τα διαμερίσματα Baha Ammes στην Κεφαλονιά τηρούν όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα κατά του COVID-19.

Μοναδικός Κήπος

Τα δωμάτιά μας έχουν μεγάλες βεράντες με θέα στον πολύχρωμο κήπο μας

Διαμονή

Καθένα από τα δύο κτίρια διαθέτει 3 πολυτελή εmπλωμένα διαμερίσματα (τύπου μεζονέτα ), για 4 έως 6 άτομα, με ξεχωριστή είσοδο και μεγάλες βεράντες που έχουν θέα τον κατάφυτο κήπο. Κάθε διαμέρισμα περιλαμβάνει δύο υπνοδωμάτια, W.C/ντους και καθιστικό με πλήρως εξοπλισμένο πολυκούζινο (ψυγείο, φούρνο κτλ).

Τοποθεσία

Οι Baha Ammes Villas στην Κεφαλονιά βρίσκονται στο χωριό Σβορωνάτα, ένα πανέμορφο χωριό με παραδοσιακή αρχιτεκτονική, μόλις 9 χλμ. από το Αργοστόλι, την πρωτεύουσα του νησιού.

Κεφαλονιά

Η Κεφαλονιά είναι το μεγαλύτερο από τα νησιά του Ιονίου, στη δυτική Ελλάδα. Φημίζεται για τις υπέροχες παραλίες, τα γραφικά χωριά, την πλούσια βλάστηση και τη φιλοξενία των ντόπιων.

Άμμες-Σβορωνάτα

Τα Σβορωνάτα είναι ένα πανέμορφο χωριό με παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Περιτριγυρισμένο από πλούσιο πράσινο και κοντά σε μαγευτικές παραλίες.