Κεφαλονιά - Διαμερίσματα Baha Ammes Villas στην Κεφαλονιά, Σβορωνάτα

Κεφαλονιά

Η Κεφαλονιά είναι το μεγαλύτερο από τα νησιά του Ιονίου, στη δυτική Ελλάδα. Φημίζεται για τις υπέροχες παραλίες, τα γραφικά χωριά, την πλούσια βλάστηση και τη φιλοξενία των ντόπιων. Η Κεφαλονιά είναι βαθμολογημένη από τα πιο όμορφα νησιά της χώρας. Την επισκέπτονται άνθρωποι από όλο τον κόσμο, παρόλα αυτά εξακολουθεί να διατηρεί τους ήρεμους ρυθμούς και την αυθεντικότητά της. Το νησί έγινε ευρέως γνωστό μετά την ταινία του Hollywood «Το Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι” (2001), γυρίστηκε εκεί.

Η πρωτεύουσα της Κεφαλονιάς είναι το Αργοστόλι και υπέροχες πόλεις για να επισκεφθείτε είναι το Ληξούρι, οι Άμμες, το Φισκάρδο, η Αγία Ευφημία, ο Άσσος, η Σκάλα και η Σάμη. Η πιο διάσημη παραλία είναι ο Μύρτος, μια υπέροχη παραλία με εξωτικά μπλε νερά και μικρά άσπρα βότσαλα. Η Αντίσαμος, ο Λουρδάς, ο Αη Χέλης, το Ξι και ο Μακρύς Γιαλός είναι από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, ωστόσο υπάρχουν και πολλές άλλες για να ανακαλύψετε. Για αξιοθέατα, μην χάσετε την λίμνη στο σπήλαιο της Μελισσάνης και το σπήλαιο της Δρογκαράτης, δυο θαύματα της φύσης.

Το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς δέχεται εσωτερικές πτήσεις από την Αθήνα και πτήσεις charter από όλο τον κόσμο. Το νησί συνδέεται επίσης με πλοίο με την ηπειρωτική Ελλάδα, υπόλοιπα νησιά του Ιονίου και την Ιταλία. Κλείστε ακτοπλοϊκά εισιτήρια και ταξιδέψτε στην Κεφαλονιά!