Σχετικά με εμάς - Διαμερίσματα Baha Ammes Villas στην Κεφαλονιά, Σβορωνάτα

Σχετικά με εμάς

Οι Baha Ammes Villas είναι ο ιδανικός τόπος για αυτούς που αναζητούν ήσυχες και ευχάριστες διακοπές. Το συγκρότημα, το οποίο αποτελείται από δύο κτίρια και ξεχωριστό χώρο υποδοχής, είναι κτισμένο σε ένα ήσυχο μέρος μόλις 300μέτρα από την αμμώδη παραλία Άμμες του χωριού Σβορωνάτα και 9 χμ νότια του Αργοστολίου, πρωτεύουσας του νησιού της Κεφαλονιάς.

Σε απόσταση ενός έως πέντε χιλιομέτρων υπάρχουν 4 ακόμα όμορφες και αμμώδεις παραλίες, όπως η Άβυθος, ο Άη Χέλης και η Μηνιές. Επίσης, σε ένα χιλιόμετρο από τα διαμερίσματα το αγκυροβόλιο τουριστικών σκαφών (Marina) της Αγίας Πελαγίας παρέχει ένα ασφαλές αγκυροβόλιο σε σκάφη αναψυχής και μικρές βάρκες.

Το συγκρότημα βρίσκεται σε έκταση 4 στρεμμάτων κατάφυτου κήπου ο οποίος περιλαμβάνει τοπικά και τροπικά φυτά, καθώς και πουλιά. Στον κήπο υπάρχουν πάνω από 1000 είδη και ποικιλίες φυτών και λουλουδιών. Στον ίδιο χώρο υπάρχουν σκιεροί χώροι στάθμευσης, παιδική χαρά ,μπάρμπεκιου και ντους με ζεστό και κρύο νερό.

Πλησίον του συγκροτήματος υπάρχουν 3 mini-market και 8 ταβέρνες/εστιατόρια. ‘Ολη η περιοχή προσφέρεται για αθλήματα και χόμπι όπως περπάτημα, τρέξιμο, ποδηλασία, beach volley, windsurfing, ψάρεμα και κατάδυση.