Τοποθεσία - Διαμερίσματα Baha Ammes Villas στην Κεφαλονιά, Σβορωνάτα
Εκπληκτικός Προορισμός

Επισκεφθείτε το όμορφο χωριό μας και απολαύστε την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής

Τοποθεσία

Οι Baha Ammes Villas στην Κεφαλονιά βρίσκονται στο χωριό Σβορωνάτα, ένα πανέμορφο χωριό με παραδοσιακή αρχιτεκτονική, μόλις 9 χλμ. από το Αργοστόλι, την πρωτεύουσα του νησιού.

Κεφαλονιά

Η Κεφαλονιά είναι το μεγαλύτερο από τα νησιά του Ιονίου, στη δυτική Ελλάδα. Φημίζεται για τις υπέροχες παραλίες, τα γραφικά χωριά, την πλούσια βλάστηση και τη φιλοξενία των ντόπιων. Η Κεφαλονιά είναι βαθμολογημένη από τα πιο όμορφα νησιά της χώρας. Την επισκέπτονται άνθρωποι από όλο τον κόσμο, παρόλα αυτά εξακολουθεί να διατηρεί τους ήρεμους ρυθμούς και την αυθεντικότητά της. Το νησί έγινε ευρέως γνωστό μετά την ταινία του Hollywood «Το Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι” (2001), γυρίστηκε εκεί.

Η πρωτεύουσα της Κεφαλονιάς είναι το Αργοστόλι και υπέροχες πόλεις για να επισκεφθείτε είναι το Ληξούρι, οι Άμμες, το Φισκάρδο, η Αγία Ευφημία, ο Άσσος, η Σκάλα και η Σάμη. Η πιο διάσημη παραλία είναι ο Μύρτος, μια υπέροχη παραλία με εξωτικά μπλε νερά και μικρά άσπρα βότσαλα. Η Αντίσαμος, ο Λουρδάς, ο Αη Χέλης, το Ξι και ο Μακρύς Γιαλός είναι από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, ωστόσο υπάρχουν και πολλές άλλες για να ανακαλύψετε. Για αξιοθέατα, μην χάσετε την λίμνη στο σπήλαιο της Μελισσάνης και το σπήλαιο της Δρογκαράτης, δυο θαύματα της φύσης.

Το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς δέχεται εσωτερικές πτήσεις από την Αθήνα και πτήσεις charter από όλο τον κόσμο. Το νησί συνδέεται επίσης με πλοίο με την ηπειρωτική Ελλάδα, υπόλοιπα νησιά του Ιονίου και την Ιταλία. Κλείστε ακτοπλοϊκά εισιτήρια και ταξιδέψτε στην Κεφαλονιά!

 Άμμες-Σβορωνάτα

Τα Σβορωνάτα είναι ένα πανέμορφο χωριό με παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Περιτριγυρισμένο από πλούσιο πράσινο και κοντά σε μαγευτικές παραλίες, τα Σβορωνάτα είναι ένα ήρεμο και χαλαρωτικό μέρος για διακοπές. Παρά το γεγονός ότι το χωριό έχει αναπτυχθεί στον τομέα του τουρισμού τα τελευταία χρόνια και έχει πολλά ξενοδοχεία και ταβέρνες, διατηρεί ακόμα την αυθεντικότητά του.

Μόλις 8 χλμ. από το Αργοστόλι, την πρωτεύουσα της Κεφαλονιάς και 2 χλμ. από το αεροδρόμιο, βρίσκονται τα Σβορωνάτα σχεδόν στο κέντρο του νησιού και αποτελούν μια καλή βάση για εκδρομές.

Πολύ κοντά στο Σβορωνάτα είναι οι Άμμες, μια μεγάλη αμμώδης παραλία ιδανική για οικογένειες. Η Άβυθος και ο Αϊ Χέλης είναι δύο άλλες καταπληκτικές παραλίες της περιοχής.